1. oktoober 2016

5. koolinädal

Ongi käes teine sügiskuu- oktoober.
Teisipäeval, 4.oktoobril kell 12.30 on saalis 4.-9.kl loengusari "Ei kiusamisele!". Külas on laulja Helen Adamson, kes on selle projekti üks loojatest.
Kolmapäeval, 5.oktoobril on õpetajate päev. Hommikul on aktus ja siis annavad edasi tunde 9.klassi "noored õpetajad". Meie klassis on Eerika ja Marleen. Peale aktust on inglise keel eraldi rühmades, seejärel eesti keel. Peale lõunasööki saavad kõik õpetajate päeva puhul koju.
* Õpetaja Aire palvel läheb I häälerühm kohe peale lõunasööki muusikaklassi proovi. Selleks, et laulupeole pääseda, tuleb palju tööd teha.
Meeldetuletused!
* Leiutajad lubasid oma tööd ära saata (vt lastejaam.ee või blogi arhiivi).
* Ajakirjale Hea Laps saata viktoriini vastused. Ristsõna ka, kel lahendatud.
* Hiljemalt 14.oktoobriks tuua kooli teatrite rahad- 23 eurot (13 €+ 10€).
* Osaleme Sõmeru Põhikooli 4.-9.kl luulevõistlusel. Teemaks on unistamised.
Võiduluuletused trükitakse raamatusse "Viru laste laulud". Luuletuse kirjutamiseks (koolis) on veel aega küllaga. Esitamise tähtaeg alles 30.november 2016.
EESTI KEEL - alustame uue peatükiga "Teabetekstide kosmoses". Loeme erinevaid teabekirjanduse liike. Kordame poolitamist.
MATEMAATIKA - korrutustabel peab olema une pealt selge! Kordame korrutamise omadusi.
LOODUSÕPETUS - uurime edasi planeeti Maa. Maa kaaslased. Kuu ja satelliidid. Kui jõuame, siis tutvume ka Päikesesüsteemi väikekehadega. Saame teada, mis on asteroidid, komeedid, meteoorid ja meteoriidid.
KUNST- näo joonistamine tabades erinevaid miimikaid. Kaasa võtta viltpliiatsid.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.