11. november 2016

10. nädal koolis

See koolinädal tuleb üsna omapärane.
Esmaspäeval, 14.novembril kell 8.30 toimub õppesõit Viljandisse (varasem info blogis). Kindlasti peab hommikul kodus sööma.
Teisipäeval, 15.novembril on õpetaja Tallinnas VEPA koolitusel. Toimub kolm esimest õppetundi. Peale lõunasööki kojuminek. Esimese tunni ajal on saalis hingedeaja üritus.
Neljapäeval, 17.novembril on suusatund, kui ikka lund veel jagub.
EESTI KEEL - iseseisvalt on lugeda Lemony Sniketi "Ahastav algus", leida küsimustele vastused ja töövihikust teha mõned harjutused. Kolmapäeval on etteütlus. Tunnis kirjutatud luuletuse mustand kirjutada ilusa käekirjaga/võib ka ise trükkida  A4-le ja illustreerida. Kordame kaashäälikuühendit ja teeme tööd ajakirjaga Hea laps. Kui jõuame, siis kirjutame fantaasiajutu.
MATEMAATIKA - nüüd peaks küll kõigil olema selge kirjalik korrutamine ja jagamine ühekohalise arvuga. Oleme selle nimel tohutult palju tööd teinud. Tunnis töötame arvudega 100 000-ni (eelnev ja järgnev arv, arvude võrdlemine). Korrutame ja jagame peast 10-ga, 100-ga, 1000-ga. Lahendame mitmesuguseid ülesandeid, sest tulemas on järjekordne kontrolltöö.
LOODUSÕPETUS - vestleme mandritest, maailmajagudest ja ookeanidest.
KUNST - selle nädala kunsti teeme Viljandi Pärimusmuusika aidas.

PÕNEVAT KOOLINÄDALAT!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.